Direct solliciteren

Werkwijze

Jouw ontwikkeling

Werkzoekende

Bij Rockx gaan we samen met jou op zoek naar de best passende baan. We hebben mooie vacatures bij solide bedrijven uit de regio die het verdienen om ingevuld te worden.  Bij Rockx  werken we onder andere vanuit de vacatures die wij hebben, wat wij nog veel belangrijker vinden is het vinden van een baan die past bij jouw ambities en talenten. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en we kijken verder dan wat er op jouw CV staat.

Rockx onderscheid zich met veel kennis van de markt in de omgeving van Rotterdam, Delft, Waddinxveen en Aalsmeer. Wij zien onszelf als meer dan een standaard bureau, wij zien onszelf juist als partner bij het vinden van een baan die echt bij je past.  Een mooie baan dicht bij huis, waarvoor je niet in de file hoeft te staan en dus tijd overhoud voor andere dingen.

Bij Rockx hanteren we een persoonlijke benadering met een open en eerlijke communicatie. De basis van ons partnerschap is dat we op elkaar kunnen bouwen. Rockx staat niet voor niets voor Rotsvast, vertrouwen!

Bovendien is er altijd een kantoor van Rockx bij jou in de buurt. Wel zo fijn dat je gewoon binnen kan lopen!

Wij bieden verschillende mogelijkheden om via ons te werken. Ben jij benieuwd hoe we bij Rockx te werk gaan en wat je kan verwachten tijdens onze zoektocht naar de best passende baan voor jou, of ben je benieuwd wat Rockx voor bijdrage levert aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Klik dan op de onderstaande buttons voor meer informatie.