Direct solliciteren

Jouw loopbaanontwikkeling

Bij Rockx begrijpen we dat je graag wilt weten wat jou te wachten staat. Hieronder vind je een kort en helder overzicht van wat jij van ons kan verwachten en hoe wij jou helpen aan jouw perfecte baan.

Vacature

Als je een interessante vacature op onze website hebt gevonden, reageer dan via de button onderaan. Vul je gegevens in,  in het daarvoor bestemde sollicitatieformulier en wie weet zitten wij dezelfde week nog bij elkaar aan tafel. Mocht je nog niet die leuke vacature op onze site hebben zien staan, laat dan je CV achter, dan gaan wij samen met jou op zoek naar een vacature die wel bij je past!

Intakegesprek

Zodra je gereageerd hebt op een openstaande vacature of via een open sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een intakegesprek te plannen bij ons op kantoor. In dit gesprek zullen we samen jouw talenten en ambities bespreken. daarnaast vertellen we direct wat je van ons kan verwachten met betrekking tot arbeidsvoorwaarden en loopbaanontwikkeling.

Hulp bij sollicitatie

Solliciteren gaat niet iedereen even makkelijk af.  Het maken van een CV en het verkopen van jou goede eigenschappen is vaak niet iets dat je dagelijks doet. Rockx helpt jou hierbij!  Je zal persoonlijk begeleid worden door  jouw contactpersoon van Rockx. Dit kan variëren van het verkrijgen van tips en trucs tot persoonlijke begeleiding in het volledige sollicitatieproces, dit is volledig afhankelijk van jouw wensen. Samen zorgen wij ervoor dat je voorbereid het gesprek in gaat.

Voorstellen

Sluit jij aan bij de openstaande vacature of hebben wij een andere baan voor je op het oog dan zullen we je, met jouw goedvinden, aan het bedrijf voorstellen. Hierna zal er een kennismakingsgesprek volgen bij onze opdrachtgever. Daar kunnen jullie kennismaken en kan je zelf ervaren of de klik er is.

Aan de slag!

Ben jij na het kennismakingsgesprek nog net zo enthousiast en is de opdrachtgever dat ook, dan zorgen wij voor het papierwerk,  zodat jij aan de slag kunt!