Vacature aanmelden

Contact

Opdrachtgever

Rockx is het verlengstuk van uw eigen HR afdeling. Als partner ondersteunen wij u met al uw HR-vraagstukken om u en uw bedrijf te ontzorgen. De basis van ons partnerschap is dat we op elkaar kunnen bouwen, onze slogan is niet voor niets “Rotsvast, vertrouwen!”.
Doordat wij lokaal te werk gaan, hebben wij veel kennis van de markt en kunnen wij u voorzien van advies op maat, alsmede snel met u schakelen.

In onze beleving zijn enthousiaste en tevreden medewerkers het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf en dus ook voor ons! Wij gaan voor u op zoek naar beste kandidaat, niet alleen op papier maar juist in de praktijk. Hierbij kijken wij verder dan het CV en tonen wij oprechte interesse in de persoon. Zo realiseert Rockx de juiste match tussen ambitie en bedrijfscultuur.

Persoonlijke ontwikkeling is ontzettend belangrijk, zowel voor u als voor uw toekomstige medewerker. Wij willen onze mensen niet alleen bemiddelen naar een baan, maar willen ze een carrière bieden. Daarom vinden wij het bij  Rockx belangrijk om te investeren in onze medewerkers!

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs bij ons kantoor bij u in de buurt. Wij bespreken graag persoonlijk met u  de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.